Стапете во контакт со Diversey

Thumbnail Thumbnail

Контактирајте не

 

 

Customer service phone number: +386 2 32 070 26

 

 

 

Distributors

 

 

Barjans d.o.o.

Phone: 0805077

Email: barjans@barjans.si

Address:
Pod Hruševco 20,
1360 Vrhnika,
Slovenija

 

Inter Koop d.o.o.

Phone: +386 22 50 45 30

Email: info@igefa.si

Adress:
Zrkovska cesta 97,
2000 Maribor,
Slovenija

 

 

Ви благодариме за интересот за нашата компанија. Би сакале да поразговараме со Вас. Ве молиме пополнете го формуларот подоле и преставник на нашата компанија за кратко ќе стапи во контакт со Вас.