Стапете во контакт со Diversey

Thumbnail Thumbnail

Контактирајте не

 

 

Телефон за грижа за корисници: + 48 22 161 17 05

 

Приматекс ДООЕЛ Скопје
Бул. Александар Македонски 46А 1000 Скопје
Тел: 02 / 2401 106
Е-пошта: info@primatex.com.mk 

 

 

Ви благодариме за интересот за нашата компанија. Би сакале да поразговараме со Вас. Ве молиме пополнете го формуларот подоле и преставник на нашата компанија за кратко ќе стапи во контакт со Вас.